Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2798
Streaminganmeldelse
03. apr. 2020 | 15:42

The Hunt

Der er bombastisk fornøjelse i kontroversielt og blodigt satiredrama, der under overfladen desværre ikke har noget intelligent at sige.

Biografanmeldelse
07. apr. 2016 | 09:04

The Huntsman: Winter’s War

Chris Hemsworth giver den som øksesvingende helt i efterfølgeren til Snow White and the Huntsman, der placerer sig midt imellem et børne- og voksenpublikum.

Biografanmeldelse
30. maj 2018 | 21:47

The Hurricane Heist

Mens heltene kæmper med orkaner og forbrydere, kæmper hæsblæsende actionfilm med logikken og en tynd historie.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 09:38

The Imitation Game

Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch er brillant som plaget matematisk geni i en film, der nægter at svælge i offerfølelse, men undersøger frygten for ensomheden.

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:01

The Im­possible

Tsunami-scenen i Børnehjemmet-instruktørs nye, både intense og følsomme film bringer mindelser om landgangen i Saving Private Ryan.

Biografanmeldelse
17. okt. 2012 | 22:00

The Imposter

Dokumentarfilmen fortæller ikke alene en tankevækkende og kuriøs historie, men er også stærkt underholdende – med et plot, der næppe kunne være drejet mere dæmonisk i et af Hollywoods skriveværksteder.

Serieanmeldelse
18. apr. 2020 | 23:10

The Innocence Files

Fremragende Netflix-dokumentarserie forener stærke historier om at få frikendt uskyldigt dømte med en konstruktiv kritik af det amerikanske retssystem.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The In­tern­ship

Vince Vaughn og Owen Wilson er godt selskab i komedie om moderne teknologi, der selv virker bedaget.

CPH PIX
13. apr. 2013 | 22:44

The Interval

Gidseldrama forankret i den syditalienske mafia følger op på Gomorrah med fornem autenticitet. Premiere på Cph Pix søndag.

Biografanmeldelse
27. dec. 2014 | 17:09

The Interview

Komedien, der har fået Nordkorea op i det røde felt og skræmt amerikanerne fra vid og sans, er vagt stødende idioti serveret med selvironisk charme.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 14:02

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Oscar-vinder har lavet en fængslende, men uforløst dokumentar om Silicon Valley-sensationen Elizabeth Holmes, der blev verdensberømt på et luftkastel.

© Filmmagasinet Ekko