Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2927
Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 18:50

To­geth­er­ness – sæson 2

Duplass-brødrenes uortodokse dramedy-serie om det svære samliv svælger måske nok i selvmedlidenhed, men viser også glimt af genialitet.

Biografanmeldelse
23. feb. 2016 | 18:48

James White

Josh Monds fremragende debutfilm indfanger det kaos af følelser, der rammer en ung mand, hvis kræftsyge mor ligger for døden.

Tv-anmeldelse
23. feb. 2016 | 08:40

Løgn eller chikane i Mariager

DR-dokumentar afklæder kvinde i sagen om påstået kristen chikane af homoseksuelle, men overser bjælken i sit eget medieøje.

Biografanmeldelse
24. feb. 2016 | 09:59

Thy Father’s Chair

Lyder en film om et jødisk tvillingepar, der rydder op i deres hus i Brooklyn interessant? Thy Father’s Chair er en lille, men varm og eftertænksom skildring af kultur, familie og arv.

Biografanmeldelse
24. feb. 2016 | 16:30

Brevet til Momo

En pige får hjælp fra groteske ånder til at bearbejde sin fars død i poetisk, japansk animationsfilm, der leder tankerne hen på Miyazaki.

Tv-anmeldelse
27. feb. 2016 | 11:34

Bedre skilt end aldrig

Hella Joofs komedieserie om den lykkelige skilsmisse er bedst, når den giver efter for moderkroppens liderlighed. Heldigvis er der masser af onani.

Biografanmeldelse
01. mar. 2016 | 11:36

Lammet

Smuk film fra Etiopien om en dreng og hans lam på flugt fra dum maskulinitet vil åbne børns øjne for eventyr andre steder på kloden.

Biografanmeldelse
02. mar. 2016 | 23:34

Anomalisa

Charlie Kaufman – forfatteren bag Being John Malkovich – har skabt en overrumplende dybsindig animationsfilm om en antihelt, der længes efter autenticitet.

Tv-anmeldelse
03. mar. 2016 | 15:22

House of Cards – sæson 4

Stolen begynder for alvor at vakle under Frank Underwood, og det giver nyt liv til serien om hensynsløsheden på magtens tinder.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2016 | 18:51

The X-Files – sæson 10

Kultserien havde stået sig bedre med et rigtigt reboot, hvor handlingen pegede fremad i stedet for tilbage. Chris Carters hang til mytologi trækker serien i den forkerte retning.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 10:00

FETTER

En komedieserie om Frederik Fetterlein med reality-stjernen selv i hovedrollen er ikke helt så håbløs, som det lyder.

Biografanmeldelse
10. mar. 2016 | 00:41

Grimsby

Oasis-hår og utallige liter elefantsæd kan ikke skjule, at Sacha Baron Cohen var sjovere, dengang han satte sig selv på spil i autentiske situationer.

© Filmmagasinet Ekko