Anmeldelser

2929 - 2940 ud af 3033
Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 20:00

RoboCop

RoboCop er endnu en overflødig genindspilning, der er mere kludret end kløgtigt skruet sammen.

Biografanmeldelse
29. jan. 2014 | 18:06

Livets blomst

Fransk komedie om en far og en søn, der forelsker sig i den samme rengøringsassistent, dufter for stærkt af parfume.

Biografanmeldelse
25. jan. 2014 | 01:07

Emil og Ida fra Lønneberg

Det kan godt være, at Emil og Ida fra Lønneberg er børnevenlig, men Eeeeeeemiiiil er bare keeeeeedeliiig!

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 20:16

Jack Ryan

I Kenneth Branaghs hænder er Jack Ryan ikke længere en intelligent helt, men en helt ordinær action-mand efter 007-skabelon.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 23:59

Oldboy

Spike Lee har lavet et remake af den koreanske nyklassiker Oldboy. Drop kopien – bevar originalen.

Biografanmeldelse
28. nov. 2013 | 22:45

Ender’s Game

Harrison Ford leverer en katastrofal præstation i science fiction-film, der er en slags dårlig Harry Potter i rummet.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 22:14

Thanks for Sharing

Sangeren Pink er eneste lyspunkt i Stuart Blumbergs film om sexafhængighed, der ikke tager sit emne synderligt seriøst.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:57

Jackass Presents: Bad Grandpa

Hvad er Jackass-leder Johnny Knoxville uden sine gamle venner? Ikke meget, viser forvirret fjollefilm med uudholdelig bessefarhistorie.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Farvel til mafiaen

Robert De Niro og Luc Besson fortsætter deres karrierenedtur med kikset mafiaparodi.

© Filmmagasinet Ekko