Anmeldelser

3553 - 3564 ud af 3684
Biografanmeldelse
12. mar. 2018 | 10:15

Vores livs ferie

Helen Mirren og Donald Sutherland spiller fremragende i roadmovie ned ad mindernes boulevard, hvor sandheden kan være bitter og besk.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Serieanmeldelse
27. okt. 2021 | 11:28

Vores sidste sommer

Venskab og jalousi udforskes af Ekko Shortlist-instruktør i længselsfuldt trekantsdrama på DR.

Biografanmeldelse
05. apr. 2016 | 12:27

Vores sidste tango

Dokumentaren om to argentinske dansere beretter originalt og medrivende deres lange passionshistorie gennem dansen.

Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 09:34

Vores vingård i Bourgogne

Der er altid et vinglas i nærheden, når tre franske søskende genforenes på familiens vingård i charmerende, men ujævnt komediedrama.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 18:51

Voyage of Time

Terrence Malicks vidunderlige sans for storslåede naturbilleder karambolerer med hans svaghed for lykkekage-bonmot’er.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Tv-anmeldelse
18. dec. 2018 | 15:57

Walaas vilje

Usædvanlig dokumentar om en palæstinensisk piges opvækst på Vestbredden er øjenåbnende, rørende og nem at identificere sig med.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 12:04

Walesa – håbets mand

Veteran-instruktøren Andrzej Wajda hylder den polske elektriker og fagforeningshelt Lech Walesa som selve inkarnationen af Polens kamp for frihed. Filmen ligner dog et bestillingsarbejde.

© Filmmagasinet Ekko