Anmeldelser

3553 - 3564 ud af 3684
Biografanmeldelse
16. sep. 2021 | 00:55

De ting, vi siger, og de ting, vi gør

Fransk utroskabskomedie er lækker som en smørbagt croissant, men fortællingen om vævende romantikere glemmer det usagtes mystik.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 18:10

Nowhere Special

Døende far forsøger i kapløb med tiden at finde en familie til sin lille søn i følelsesladet spændingsfilm, der er en uventet smuk oplevelse. 

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

Streaminganmeldelse
01. okt. 2021 | 12:29

The Guilty

Hæsblæsende amerikanisering af dansk genistreg er forsimplet og for meget, men man lader sig alligevel rive med af den effektive spænding.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Serieanmeldelse
30. sep. 2021 | 20:09

Gift ved første blik – sæson 7

Når vi ser disse menneskers problemer og deres grinagtige forsøg på at løse dem, ser vi egentlig på os selv.

Biografanmeldelse
05. okt. 2021 | 06:29

For­s­vun­det til Halloween

Børn og barnlige sjæle kan varme op til Halloween med en uortodoks og morsom familiefilm, hvor de medvirkende tydeligvis har haft det sjovt.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 16:56

Und morgen die ganze Welt

I en paradoksalt upolitisk Antifa-fortælling viser hovedrolleindehaver Mala Emde sig som en funklende stjerne i tysk film.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 10:12

Den gyldne jord

Tysk-mongolsk drama om store drømme og mineindustri viser bjergtagende et fremmed liv på den anden side af kloden.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

© Filmmagasinet Ekko