Anmeldelser

For tag: bradley cooper
1 - 12 ud af 12
Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
24. dec. 2015 | 14:35

Joy

Jennifer Lawrence opfinder en genial gulvmoppe og brillerer som entreprenant husmor i David O. Russells solide Joy.

Biografanmeldelse
09. dec. 2015 | 23:48

Burnt

Køkkendrama med Bradley Cooper giver de store følelser for længe i ovnen og glemmer at krydre med nok humor til at pifte retten op.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 10:34

American Sniper

Bradley Cooper leverer karrierens bedste præstation i Clint Eastwoods patriotiske heltekvad om Amerikas skarpeste skarpskytte.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:27

Serena

Susanne Biers periodedrama er endelig kommet til verden, og resultatet af den mystisk lange fødsel er et smukt, men rodet problembarn, der ikke vækker kærlighedsfølelser.

Biografanmeldelse
29. juli 2014 | 13:56

Guardians of the Galaxy

Marvels nye filmatisering leverer uhøjtidelig underholdning og utraditionel musik i et spacet univers, hvor gode grin vægtes højere end store følelser.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

American Hustle

Tidobbelt Oscar-nomineret svindlerkomedie er en parade af tour de force-præstationer fra nogle af tidens bedste skuespillere.

Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:00

Silver Linings Playbook

De klassiske screwball-komedier er forbilledet for David O. Russells Oscar-nominerede film, der er fuld af skæve og skøre familier.

Biografanmeldelse
26. mar. 2013 | 20:00

The Place Beyond the Pines

Bradley Cooper og Ryan Gosling spiller hovedrollerne i en dristig film, der er poetisk som et oversavet motorcykelkarosseri og trist som en dreng, der ikke er blevet elsket.

© Filmmagasinet Ekko