Anmeldelser

For tag: danica curcic
1 - 12 ud af 13
Biografanmeldelse
30. mar. 2023 | 16:11

Camino

Danica Curcic leverer en Bodil-værdig præstation i roadmovie på gåben, der serverer stille pointer lattermildt, men befriet for folkekomediens klichéer.

Biografanmeldelse
01. juli 2015 | 07:42

Guld­ky­sten

Daniel Denciks spillefilmdebut er et ambitiøst udstyrsstykke, men desværre er det ikke helt vellykket.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 08:17

Fuglene over sundet

Usammenhængende billedforløb og overdrevent naturalistisk mørke gør dansk flygtningedrama fra besættelsen til en frustrerende oplevelse.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
07. dec. 2022 | 11:34

Ønskebarn

Cecilie McNair konfronterer tabuet ufrivillig barnløshed i spillefilmdebut, der har røv i bukserne og et kærligt blik for detaljen.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Biografanmeldelse
05. feb. 2019 | 06:52

Mødre­grup­pen

Feel good-komedie om storbykvinden, der vender hjem til provinsen, er dejligt selskab med et galleri af charmerende personer og morsom dialog.

Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 03:01

All Inclusive

Hella Joof surfer uden om folkekomediens faldgruber i en sommerferie-feelgood-film om to søstre, en mor og deres tissekoner på charterferie.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Biografanmeldelse
16. juli 2022 | 13:29

Murina

Kroatisk prisvinder med Danica Curcic er et stærkt ungdomsdrama, der dykker ned i personernes mange lag og finder smertefulde hemmeligheder.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

© Filmmagasinet Ekko