Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 105
Serieanmeldelse
10. apr. 2022 | 23:47

Det for­s­vund­ne ravkammer

DR’s påskeæg til danske familier byder på masser af spænding, når en gruppe børn sætter jagten ind på en nazi-skat.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
06. juni 2023 | 09:59

Hændelser ved vand

Dragende noir-krimi med tre August-skuespillere i front er et mageløst iscenesat drama, der gør det smågeniale romanforlæg brændende aktuelt.

Serieanmeldelse
03. dec. 2022 | 12:16

På tirsdag skal jeg dø

DR bør følge sin rørende og problematiske dokumentar om aktiv dødshjælp op med en serie om folk, der på hospice får landets fornemmeste behandling.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 21:46

World on Fire

Vor tidsånds politiske korrekthed og angst for at krænke fører til et mylder af fejl og mangler i britisk melodramaserie om Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
15. juni 2022 | 17:02

Ponylove

DR-ungdomsserie om hestepiger springer i rask galop over alle fordomme og giver et følelsesfuldt indblik i spirende voksenliv.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
25. maj 2020 | 13:39

Tessas hævn

DR3-serie om talentfuld rapper med en flabet gadepigeattitude fænger og pirrer nysgerrigheden efter at få mere at vide om hendes baggrund.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

© Filmmagasinet Ekko