Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 77
Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
03. sep. 2021 | 16:30

Fredløs

Trods et legende billedsprog er femten minutters afsnit ikke nok til at nuancere kulturmødet i DR’s nye dramaserie.

Serieanmeldelse
30. mar. 2021 | 19:59

Sneengle

Alternativ optrevling af mysteriet i krimi opvejer den enøjede skildring af klasseskel i det nye søndagsdrama på DR.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2019 | 11:39

Øen – en ny be­gyn­del­se

Originaler er der ikke mange af i DR’s konkurrenceløse udgave af Robinson Ekspeditionen, der byder på en forstokket alfahan, feminisme og otte timers tidsfordriv.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
27. aug. 2021 | 23:47

Våde veninder

Folkene i DR er åbenbart så erotisk uoplyste, at de tror, at kærlighedslivet og intimiteten begynder ved den glinsende endetarmsåbning.

Serieanmeldelse
22. sep. 2021 | 22:02

Skyld – sæson 2

Kammerspil og situationskomik går op i en højere enhed i ny sæson af DR’s usædvanligt sjove og indsigtsfulde serie om parforholdsproblemer.

Serieanmeldelse
24. dec. 2020 | 16:08

Julefeber – 24 afsnit

DR har revitaliseret julekalenderen med en både mørkere og mere menneskelig fortælling, der viser, at magien findes i os selv.

© Filmmagasinet Ekko