Anmeldelser

For tag: danmarks radio
13 - 24 ud af 24
Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Serieanmeldelse
17. apr. 2019 | 20:49

Se­xankla­ger­ne mod R. Kelly

Kvalmefremkaldende tv-dokumentar om overgrebsanklagerne mod R’n’B-stjernen R. Kelly leverer et overbevisende argument for ikke at adskille kunsten og kunstneren.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 20:57

Min oldefars historier

Venlig og velmenende miniserie til de yngste seere appellerer mere til forældrenes dårlige computerskærmsamvittighed.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Tv-anmeldelse
04. juli 2017 | 09:29

Putin ifølge Oliver Stone

Oliver Stones forsonlige interviews med Putin fænger i timevis og viser os verden set fra Rusland. Vi har godt af at få pudset vores vestlige briller.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

© Filmmagasinet Ekko