Anmeldelser

For tag: danmarks radio
37 - 48 ud af 78
Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
06. nov. 2020 | 14:57

Niende

DR-dokumentar viser glimrende den svære og utrygge overgang fra barn til voksen for en håndfuld elever i niende klasse.

Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
30. sep. 2021 | 20:09

Gift ved første blik – sæson 7

Når vi ser disse menneskers problemer og deres grinagtige forsøg på at løse dem, ser vi egentlig på os selv.

Tv-anmeldelse
04. mar. 2016 | 20:57

Min oldefars historier

Venlig og velmenende miniserie til de yngste seere appellerer mere til forældrenes dårlige computerskærmsamvittighed.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 15:16

Historien om Danmark – sæson 2

DR’s omdiskuterede serie om Danmarkshistorien forener oplysning og underholdning, så det er en ren fryd for os hjemme i stuerne.

Serieanmeldelse
16. dec. 2018 | 23:36

Herrens veje II

Fremragende skuespillere og billedskøn fotografering kunne i sidste ende ikke redde Adam Prices alvorstunge præsteserie fra kedsomheden.

© Filmmagasinet Ekko