Anmeldelser

For tag: gyserfilm
1 - 12 ud af 25
Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 08:02

Bodies Bodies Bodies

TikTok-generationen er offeret i veloplagt mordmysterium, som er mere sjovt end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
01. sep. 2022 | 07:27

The In­vit­a­tion

På grænsen af satire får rigmandsstereotyper sig en overhaling i gotisk gysermysterium med velspillende Nathalie Emmanuel.

Biografanmeldelse
04. jan. 2021 | 01:56

Den anden side

Svensk horrorfilm om en familie, der flytter ind i et nyt hus, er skræmmende som ind i helvede.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Biografanmeldelse
01. juni 2023 | 07:05

The Boogeyman

Monsterfilm udvider fornemt Stephen King-novelle og imponerer med effektive gys og en vedkommende sorghistorie.

Biografanmeldelse
08. juli 2023 | 09:48

Insidious: The Red Door

Det lakker mod enden for den populære horrorserie med femte film, der trods gode scener trækker gyset i langdrag uden egentlig at tilføre noget nyt.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 21:54

Escape Room: No Way Out

Efterfølger til svag gyserfilm om dødsensfarlige rum er indimellem så absurd dårlig, at det kan få én til at gyse.

Biografanmeldelse
25. aug. 2021 | 12:02

Candyman

Stemningsfuld fortsættelse af horrorklassiker forsøger at løfte historien i en større sags tjeneste, men udførslen halter.

Biografanmeldelse
09. nov. 2021 | 09:36

De uskyldige

Norske Eskil Vogt har lavet en grum, smuk og intelligent gyser, hvor børns impulsive følelser bliver taget lige så seriøst som voksnes.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 10:47

The Boy Behind the Door

To drenge gennemlever et mareridt i intens katten efter musen-gyser, hvor ægte venskab er vejen ud af mørket.

© Filmmagasinet Ekko