Anmeldelser

For tag: hbo max
1 - 12 ud af 15
Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Serieanmeldelse
25. maj 2022 | 21:16

Con­ver­sa­tions with Friends

Der er en sexet kompleksitet i Normale mennesker-forfatteren Sally Rooneys firkantsdrama om den fascinerende og frustrerende sommerkærlighed.

Serieanmeldelse
09. maj 2022 | 06:08

The Staircase

True crime-serie med skræmmende god Colin Firth giver plads til en anden sandhed om mordsag end dokumentaren, som fik frikendt ægtemand for mord.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 16:11

Phoenix Rising

Evan Rachel Wood og andre kvinder fortæller rystende historier om rockstjernen Marilyn Mansons overgreb i kampen for at ændre den amerikanske lovgivning.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:46

Lust

Svensk serie om kvinders sexliv er rørende og uterligt morsom, men mangler mænd, der er værd at bolle med.

Serieanmeldelse
20. jan. 2022 | 16:10

The Gilded Age

Med visuelt flot kostumedrama om 1880’ernes New York prøver manden bag Downton Abbey forgæves at forny genren med moderne samfundskritik.

Serieanmeldelse
18. jan. 2022 | 11:43

Land­scapers

Sorthumoristisk true crime-serie om virkelighedens skøre mordere er fascinerende kreativ og fuld af sjove spidsfindigheder.

Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 16:58

Euphoria – sæson 2

Serie-sensation om ungdommens dårskab kæmper hårdt for at bryde tabuer, men får med et hav af pikke afmystificeret fallossen.

Serieanmeldelse
10. jan. 2022 | 16:27

Peace­maker

James Gunns serie om voldsparat antihelt har en af tv-historiens bedste åbningssekvenser og serverer blodige eskapader med et herligt glimt i øjet.

Streaminganmeldelse
05. jan. 2022 | 10:22

Harry Potter 20-års jubilæum: Tilbage til Hogwarts

Genforeningen mellem de medvirkende i en af historiens største filmserier er en tandløs omgang, der bevidst viger uden om de kontroversielle emner.

Serieanmeldelse
23. dec. 2021 | 07:24

The Sex Lives of College Girls

Amerikansk serie skildrer tilværelsen og sexlivet for fire kvindelige universitetsstuderende med en humor, der er konstant overraskende.

Serieanmeldelse
11. dec. 2021 | 15:32

And Just Like That ...

Miniserie i Sex and the City-franchisen prøver desperat at ramme tidens ånd, men fejler eklatant.

© Filmmagasinet Ekko