Anmeldelser

For tag: hbo nordic
85 - 94 ud af 94
Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Serieanmeldelse
20. jan. 2020 | 10:00

Avenue 5

Hugh Laurie brillerer som kaptajn på et overklasse-cruise i det ydre rum, men de mange punchlines fra Veep-skaber Armando Iannucci svæver i atmosfæren.

Serieanmeldelse
12. feb. 2020 | 07:44

ZeroZeroZero

Med blandt andre danske Janus Metz som instruktør viser uhyggelig HBO-serie, der ikke er for svage sjæle, narkoens infame vej på tværs af klasser og nationer.

Serieanmeldelse
02. mar. 2020 | 22:58

Devs

Trods store idéer og visuelt flair er sci-fi-miniserie af manden bag Ex Machina en tandløs og overfladisk spion-thriller om Silicon Valley.

Serieanmeldelse
17. dec. 2020 | 12:01

The Stand

Stephen Kings ragnarok-fortælling disker op med gedigne forskrækkelser, men serien taber sine karakterer af syne, mens den iler mod dommedag.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Serieanmeldelse
01. apr. 2020 | 23:43

Atlanta’s Missing and Murdered

True crime-serie graver overbevisende i gammel sag om drab på afroamerikanske børn i Atlanta og inddrager Ku Klux Klan som en mulig gerningsmand.

Serieanmeldelse
28. dec. 2020 | 18:07

Outlier

Norsk serie vækker mindelser om Twin Peaks og Ondskabens øjne, når fremragende Hanne Mathisen Haga optrevler ondskaben i et nordnorsk lillebysamfund.

© Filmmagasinet Ekko