Anmeldelser

For tag: hbo nordic
13 - 24 ud af 94
Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

Serieanmeldelse
03. mar. 2020 | 00:46

Breeders

Britisk dramedy om en aggressiv far er et skræmmende studie i dårligt forældreskab.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
23. juni 2020 | 11:23

I’ll Be Gone in the Dark

HBO-serie hylder overbevisende afdød forfatter, der skabte opmærksomhed om The Golden State Killer og samlede hans ofre og deres pårørende i en fælles efterforskning.

Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Serieanmeldelse
07. apr. 2020 | 13:56

Mrs. America

Cate Blanchett stråler som konservativ husmor med en sidegesjæft som politisk aktivist i fængslende drama om feminismens landvindinger i 1970’erne.

Serieanmeldelse
17. mar. 2020 | 10:10

The Plot Against America

Manden bag The Wire rammer mellemgulvet med tankevækkende omskrivning af amerikansk historie i en miniserie, der nærmest er en bibelsk lignelse over vor tid.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Serieanmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

© Filmmagasinet Ekko