Anmeldelser

For tag: hbo
1 - 12 ud af 27
Serieanmeldelse
09. sep. 2021 | 18:43

Scenes from a Marriage

HBO-genindspilning af Bergmans mesterlige hovedværk når ikke originalen til sokkeholderne, men det er et godt drama med sans for de små ryk i et kærlighedsforhold.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 14:02

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Oscar-vinder har lavet en fængslende, men uforløst dokumentar om Silicon Valley-sensationen Elizabeth Holmes, der blev verdensberømt på et luftkastel.

Serieanmeldelse
22. okt. 2019 | 20:31

Mrs. Fletcher

Kathryn Hahn glimrer i The Leftovers-forfatters middelmådige miniserie om en curlingmors jagt på en ny identitet, da sønnen flyver fra reden.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 10:02

Our Boys

Israelsk drama om en af vor tids mest tragiske konflikter er en mavepuster, man hverken kan stoppe med at se eller glemme igen.

Serieanmeldelse
02. mar. 2021 | 08:27

Gen­er­a­tion

Lena Dunham-produceret serie om unges udforskning af seksualiteten er båret af humor, fyldt med karismatiske karakterer og et stærkt på bud det næste hit.

© Filmmagasinet Ekko