Anmeldelser

For tag: james franco
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
08. mar. 2013 | 09:49

Oz: The Great and the Powerful

James Francos bøvede plattenslager er en tynd erstatning for Judy Garlands Dorothy i fantasi- og regnbueløs version af Troldmanden fra Oz.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
10. sep. 2016 | 07:10

Sausage Party

Parodi på Pixar-film overskrider animationsfilmenes grænser og fortæller en bizar og morsom historie om indkøbsvarers grusomme skæbne.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:32

Spring Breakers

Harmony Korines allerede kultdyrkede film om bikiniklædte piger med maskinpistoler på amokløb i Florida bliver til et overraskende vemodigt rekviem for ungdommen.

Biografanmeldelse
27. dec. 2014 | 17:09

The Interview

Komedien, der har fået Nordkorea op i det røde felt og skræmt amerikanerne fra vid og sans, er vagt stødende idioti serveret med selvironisk charme.

Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 11:55

The Deuce

Skaberen af The Wire dyrker 70’erne i grimlækker serie om pornoens fremkomst i New York. Den favner for bredt, men står stærkt med kostelige scener og strålende skuespil.

Biografanmeldelse
31. jan. 2018 | 15:19

The Disaster Artist

Funklende komedie om historien bag verdens dårligste film giver manuskriptforfatter Bo hr. Hansen anledning til at genoverveje kultdyrkelsen af sin egen De skrigende halse.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 10:25

The Deuce – sæson 2

Maggie Gyllenhaal imponerer som pornostjerne i The Wire-skabernes epos om pornoindustrien i 70’ernes New York, hvor kapitalismens konkurrence er benhård, og racismen stortrives.

© Filmmagasinet Ekko