Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 107
Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 08:59

Ex­trac­tion

Der er masser af superb action, men ikke megen historie, når Chris Hemsworth deler øretæver ud i den mest sete premierefilm på Netflix nogensinde.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

Serieanmeldelse
24. apr. 2020 | 09:30

Better Call Saul – sæson 5

Spin-offet til Breaking Bad overgår moderserien og sætter med næstsidste sæson scenen for en sindsoprivende finale.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 19:17

Den sidste turnering

Dokumentarserie om basketfænomenet Michael Jordan og hans sejrsstime med Chicago Bulls i 1990’erne får hjertet til at banke i ekstase.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 08:08

Kalifat

Nervepirrende svensk spændingsserie byder på stærke karakterer og viser en grum verden med radikalisering og terror.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

© Filmmagasinet Ekko