Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 68
Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Serieanmeldelse
08. feb. 2019 | 14:17

Russian Doll

Karismatiske Natasha Lyonne forfører med morsom præstation som en grovkornet storbykvinde, hvis liv og død kører i ring.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

© Filmmagasinet Ekko