Anmeldelser

For tag: netflix
169 - 180 ud af 194
Streaminganmeldelse
24. feb. 2022 | 11:28

The Tinder Swindler

Opsigtsvækkende dokumentar rammer tidens true crime-ånd, men bliver med unødvendig persondyrkelse selv en skurk.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Serieanmeldelse
20. nov. 2021 | 10:43

Tiger King – sæson 2

Også anden sæson er et fyrværkeri af narcissisme og psykopati, men formår ikke at genskab det elektrochok, man fik ved første møde med personkredsen omkring Joe Exotic.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Serieanmeldelse
09. maj 2020 | 17:19

Too Hot to Handle

Reality-serie med lækre singler er perfekt timet til corona-tider, men det er umuligt at engagere sig i det falske afholdenhedseksperiment.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

© Filmmagasinet Ekko