Anmeldelser

For tag: oscar
25 - 32 ud af 32
Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 15:59

Jojo Rabbit

Kontroversiel nazikomedie sprudler af fortælleglæde, smukt håndværk og morsomt skuespil af Hollywood-stjerner og unge stortalenter.

Prisuddelingsanmeldelse
12. feb. 2020 | 10:51

Oscar-​ud­de­lin­gen 2020

Det tog en enkelt nat for Oscar-showet at starte en ny æra for filmkunsten, men trods stærke musikalske indslag var fraværet af en vært mærkbart.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Footnote

Joseph Cedar har lavet en bidende satire om det akademiske miljø og en sort komedie om det at være jøde.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

kortfilmanmeldelse
02. mar. 2022 | 16:26

On My Mind

Danmarks Oscar-nominerede kortfilm er en sjælden perle, der som et kryptisk kammerspil dykker ned i sorg, afmagt og karaoke.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 13:30

Drive My Car

Følelserne finder vej fra hjerte til tunge i gribende filmatisering af Murakami-novelle om det, der gør livet svært og smukt.

Biografanmeldelse
03. maj 2022 | 11:10

Skolen ved verdens ende

Bhutans første Oscar-nominerede film er en ærlig og hjertevarm beretning om et distræt bymenneskes møde med lokalbefolkningen og den uspolerede natur.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2023 | 10:57

To Leslie

Sensationelt nominerede Andrea Riseborough får næppe en Oscar, men hendes præstation som alkoholiseret kvinde på deroute er en åbenbaring.

© Filmmagasinet Ekko