Anmeldelser

For tag: rasmus bjerg
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 11:42

Danmarks sønner

Talentfulde Ulaa Salim debuterer med et eksplosivt terrordrama, der med stærkt skuespil og overraskelser i ærmet går til kamp mod ekstremisme.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

Biografanmeldelse
01. feb. 2017 | 19:21

Alle for tre

Det tredje ranglebær i rækken er blottet for den mindste ambition om at være mere end et hurtigt fix af urin-, splatter- og mobbehumor.

Biografanmeldelse
14. dec. 2016 | 10:01

Iqbal & su­per­chip­pen

Anden film i fortællingen om den dansk-indiske dreng Iqbal er lige så hjertelig og underholdende som etteren.

Biografanmeldelse
16. dec. 2015 | 02:40

Iqbal & den hemmelige opskrift

Filmatiseringen af Manu Sareens populære børnebog er næsten bedre end forlægget, men hvorfor spilles Iqbal af en charmerende brasilianer?

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Player

Det Danske Filminstitut har givet Tomas Villum Jensen, Rasmus Bjerg og Casper Christensen en badebillet til Den Franske Riviera, og de kvitterer med den umorsomste komedie i mands minde.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

© Filmmagasinet Ekko