Anmeldelser

For tag: ryan reynolds
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 21:19

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Salma Hayek stråler som storbandende og temperamentsfuld helt i actionkomedie, der falder fra hinanden i dårlig humor og buldrende action.

Biografanmeldelse
27. okt. 2015 | 18:49

Kvinden i guld

Helen Mirren og især Ryan Reynolds er rørende i autentisk drama, der minder os om, at sår fra Anden Verdenskrig stadig bløder.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 23:50

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon som vaskeægte detektivhistorie er en tilforladelig metervare, der er sukkerhyper nok for de mindste, nørdet nok for de indviede og uhøjtidelig nok for de andre.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 16:49

Free Guy

Letkøbt blanding af GTA og The Truman Show med meta-stjernen Ryan Reynolds holder den umulige drøm om at lave en god filmatisering af et videospil i live.

Biografanmeldelse
29. apr. 2015 | 14:13

The Voices

Ryan Reynolds spiller sød massemorder i et vildt, hæmningsløst og lovligt selvnydende orgie i farvekoordinerede rædsler.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 11:36

Self/less

Original idé om folk, der bytter krop og identitet, bliver spildt på halvdårlig action, afstumpet skuespil og et alt for hektisk plot.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:37

Life

Sci-fi-gyser forsøger at gøre Ridley Scotts mesterstykke Alien efter, men fejler på alle parametre.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 00:01

Deadpool 2

Vittighederne er ikke helt så vittige i den anden omgang af supersatiren, men anarkisten Deadpool er stadig god for en fandenivoldsk drengerøvsfilm.

© Filmmagasinet Ekko