Anmeldelser

For tag: sofie gråbøl
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Serieanmeldelse
25. mar. 2018 | 21:11

Liberty – afsnit 5

DR’s prisværdige forsøg på at gå nye veje endte desværre i et altmodisch voodoo-melodrama om hvid dekadence og hedonisme, der er en foræring til modstanderne af ulandshjælp.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

Serieanmeldelse
04. mar. 2018 | 21:24

Liberty – afsnit 2

DR skruer i andet afsnit op for det Strindberg’ske drama, men klichéer er stadigvæk junglens lianer, som alle svinger sig hæmningsløst i.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:02

Ping­vin­mar­chen 2

Efterfølgeren til den franske Oscar-vinder fra 2005 er en imponerende flot og betagende detaljeret fortælling om kejserpingvinerne.

Biografanmeldelse
05. aug. 2014 | 10:08

Det andet liv

Det andet liv er en sprællevende og artistisk ofte meget velturneret film, der bør give instruktør Jonas Elmer et fortjent comeback til dansk films centrum.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

I lossens time

Søren Kragh-Jacobsen har lavet et dystert drama om dyrisk voldelighed, dyb sindsformørkelse – og måske en spire til sjælefrelse.

Tv-anmeldelse
23. sep. 2012 | 23:15

For­bry­del­sen III

Søren Sveistrup viser igen, at han er Danmarks bedste designer af senmoderne, ”kriminel” fjernsynsdramatik.

© Filmmagasinet Ekko