Anmeldelser

For tag: venedig
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 02:39

Spencer

Kristen Stewart er blændende som gådefulde Prinsesse Diana i autentisk drama, der udspiller sig mellem en feberdrøm og et mørkt eventyr.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 21:51

The Hand of God

Med sit mest personlige og bevægende værk viser Paolo Sorrentino, at han er mindst lige så dygtig til at instruere intime scener som teatralsk stordramatik.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 15:34

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatch har aldrig været bedre end som hadsk meningstyran i Jane Campions sanselige western om fortrængte følelser.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

© Filmmagasinet Ekko