Anmeldelser

For tag: viaplay
13 - 20 ud af 20
Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 18:12

Clarice

Videreførelse af Ondskabens øjne har ikke meget nyt at byde på, og det fascinerende omdrejningspunkt, Hannibal Lecter, glimrer ved sit fravær.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 18:38

Paradise Hotel – sæson 17

Som en forargelig højskole for underklassens børn rummer den uendelige reality-serie en almen sandhed om ungdommen.

Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Serieanmeldelse
04. mar. 2019 | 05:23

Den som dræber – Fanget af mørket

Dansk krimiserie er nærmest kvælende smuk, men hvorfor skal det endnu engang gå ud over unge, blonde kvinder?

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
22. jan. 2018 | 22:48

Coun­ter­part

Sci-fi-serie leger med livets store spørgsmål i en historie, hvor verden blev splittet i to under Den Kolde Krig.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

© Filmmagasinet Ekko