Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1766
Biografanmeldelse
08. dec. 2016 | 01:10

The First Monday in May

Lækker dokumentar slår til lyd for, at tøj kan være kunst, men filmen er desværre selv en overfladisk affære.

Biografanmeldelse
25. apr. 2017 | 23:15

The Fits

Med fremragende skuespil af den blot elleveårige Royalty Hightower og en gennemført billedside kommer uhyggen snigende i en af årets overraskelser.

Biografanmeldelse
28. feb. 2018 | 14:35

The Florida Project

Festligt og hjerteskærende drama fra det amerikanske samfunds skyggeside er et lille mesterværk af barnlig optimisme og knivskarp visualitet.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:04

The Founder

Solid biopic med Michael Keaton som den charmerende, men kyniske forretningsmand, der forvandler McDonald’s til et fastfood-imperium.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 06:24

The Gentlemen

Der er charme og vold med glimt i øjet for alle pengene, når Matthew McConaughey forsøger at komme ud af tilværelsen som narkohandler i stjernebesat gangsterkomedie.

Biografanmeldelse
23. sep. 2015 | 08:52

The Gift

Komplekse karakterer og en konstant pulserende spændingsboble taler til både hjerne og hjerte i dyster home invasion-thriller.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 19:29

The Girl in the Spider’s Web

Spion-thriller med en mere stueren Lisbeth Salander underholder, men kan hverken løbe fra eller leve op til Millennium-trilogien.

Biografanmeldelse
02. nov. 2016 | 16:09

The Girl with All the Gifts

Original britisk gyser om andengenerationszombier sætter spørgsmålstegn ved menneskeracen og imponerer med stærke skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
05. nov. 2014 | 17:16

The Good Lie

Hjertevarm film om fortabte drenge fra Sudan er meget svær ikke at holde af.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 15:32

The Grand Budapest Hotel

Lars Bukdahl gav helst seks en halv stjerne til Wes Andersons vildt flagrende epos, som hylder typografien, bagekunsten og mellemkrigstidens gode manerer.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

The Grand­ma­ster

Kampscenerne i Wong Kar-Wais største succes i Asien er så raffinerede, som noget vi har set i wire fu-genren de senere år.

© Filmmagasinet Ekko