Anmeldelser / Biografanmeldelse

1729 - 1740 ud af 1742
Biografanmeldelse
02. maj 2017 | 17:59

Your Name

Hvad der kunne have været et pladderromantisk melodrama bliver en mystisk-magisk animationsfilm om identitet og kærlighed.

Biografanmeldelse
13. jan. 2016 | 09:20

Youth

Michael Caine og Harvey Keitel har en bittersød kemi i Youth, der er en lystigt flagrende film om at mærke konsekvenserne af sit livs valg i karrierens efterår.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

You’re Next

Hypet horrorduo fortsætter med at udfordre genrens rammer, men der er alligevel lidt for meget deja-vu i deres nye film.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 12:09

Yves Saint Laurent

Kæresten stjæler scenen fra manden og myten YSL i en biopic, hvis glatpolerede look ikke yder den geniale, men også mentalt forstyrrede designer retfærdighed.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 20:00

Zambezia

Fuglene mod leguanerne har politiske undertoner i en animationsfilm, der har mere pip end bid.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

Zaytoun

En palæstinenser og en israeler bliver tvunget sammen i sentimental film fra instruktøren bag Citronlunden, der måske var et lucky punch.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 20:00

Zero Dark Thirty

Filmen om jagten på Osama bin Laden er ikke bare en intelligent krigsfilm, men også et sensationelt statement om kønnenes kamp.

Biografanmeldelse
25. feb. 2017 | 08:20

Zero Days

Månedens dokumentar i Cinemateket viser foruroligende, at cybervåben kan være lige så ødelæggende som andre våben.

Biografanmeldelse
05. juni 2020 | 20:36

Zombi Child

Mystisk fransk spændingsdrama sparker nyt liv i zombie-genren med kritik af kolonialisme og de levende døde som den hvide mands slaver.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 09:44

Zom­bi­eland: Double Tap

Mestrene af zombie-udryddelse er tilbage i en 2’er, der minder meget om den første film, men stadigvæk er uforskammet morsom.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 12:01

Zoolander 2

Zoolander 2 skyder med spredehagl, men rammer nok til, at vi får rørt lattermusklerne, når Ben Stiller, Owen Wilson og et hav af gæsteoptrædener hylder idiotien.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 01:57

Zoo­tro­po­lis

Disney starter året med en uhyre veloplagt, original og gennemført animationsfilm. Zootropolis er både hæsblæsende politifilm og legesyg meta-tegnefilm.

© Filmmagasinet Ekko