Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 2488
Biografanmeldelse
02. nov. 2020 | 19:22

7 Years of Lukas Graham

Dokumentar om dansk hitgruppes succes i USA forkæler ørerne og skildrer forsangeren Lukas Forchhammer som en kompromisløs mand, der altid har fortiden med sig.

Biografanmeldelse
31. okt. 2015 | 11:44

99 Homes

Kritikeren Roger Ebert udråbte Ramin Bahrani til Amerikas næste store instruktør. Nu indfrier han alle forventninger med et mesterligt værk, der spidsformulerer finanskrisen og dens konsekvenser for helt almindelige mennesker.

Biografanmeldelse
09. mar. 2015 | 15:17

9. april

Spillefilmdebutanten Roni Ezra fortæller med nøgtern humanisme, fremragende skuespil og poetiske øjeblikke om den skæbnesvangre dag, hvor Nazityskland tog Danmark på sengen.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

Biografanmeldelse
23. apr. 2024 | 19:43

Abigail

Alisha Weir er den sande stjerne i vampyrisk horrorkomedie, hvor en flok kidnappere får deres bekomst af en tolvårig pige.

Biografanmeldelse
17. mar. 2016 | 00:56

A Bigger Splash

Tilda Swinton og Ralph Fiennes er prægtige ned i de mindste detaljer i pikant drama og krimi på en italiensk ferieø.

Biografanmeldelse
15. sep. 2015 | 20:38

A Blast

Frustrationen i det græske samfund eksploderer i Syllas Tzoumerkas drama, der med energisk realisme er et væsentligt vidnesbyrd om tilstanden i den unge generation.

Biografanmeldelse
14. maj 2024 | 17:22

About Dry Grasses

Med et poetisk-realistisk håndelag er Nuri Bilge Ceylans skiftevis rystende og rørende antihelte-portræt som at gå igennem et menneskelivs faser på en årstidscyklus.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 17:21

About Last Night

Genindspilning af en rom-com fra 80’erne – nu med sorte! Hovedrollerne er sympatiske, men resultatet ligner et fortidslevn tilsat ulidelige sidekicks og sorte stereotyper.

© Filmmagasinet Ekko