Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1782
Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
17. mar. 2016 | 00:56

A Bigger Splash

Tilda Swinton og Ralph Fiennes er prægtige ned i de mindste detaljer i pikant drama og krimi på en italiensk ferieø.

Biografanmeldelse
15. sep. 2015 | 20:38

A Blast

Frustrationen i det græske samfund eksploderer i Syllas Tzoumerkas drama, der med energisk realisme er et væsentligt vidnesbyrd om tilstanden i den unge generation.

Biografanmeldelse
06. juli 2018 | 15:27

A Ciambra – et hjørne af Italien

Barsk realisme og drømmeagtig skønhed gør italiensk film om ung fyrs overgang til voksen i slumkvarter til fascinerende oplevelse.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 01:49

A Cure for Wellness

Gore Verbinskis sanatoriegyser er spækket med visuelt spektakulære rædsler, men meningen forsvinder som kurvand mellem hænderne.

Biografanmeldelse
21. juni 2019 | 11:49

A Dog’s Journey

Dennis Quaid og menneskets bedste ven har næsten lige varme øjne i hjertelig, men forudsigelig hundefilm.

Biografanmeldelse
09. juli 2015 | 10:01

A Girl Walks Home Alone at Night

Hyperstiliseret, iransk vampyrdrama om outsiderkærlighed er en vådslikket fuckfinger til censurpolitiet i Mellemøsten.

Biografanmeldelse
14. feb. 2013 | 00:00

A Good Day to Die Hard

Retro-action er blevet en ny subgenre, men det kræver et bedre manus og mere humor, førend vi giver os hen til Bruce Willis’ rynkede og skaldede helt med vom.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 23:17

A Hard Day’s Night

Den første Beatles-film står distancen, fordi den er en ret realistisk skildring af hverdagen for John, Paul, George og Ringo, mens begejstringen voksede til psykotiske højder.

Biografanmeldelse
10. feb. 2020 | 22:13

A Hidden Life

Terrence Malick lykkes endelig med at give sit spirituelle filmsprog om menneskets relation til kosmos en stærk historie, som taler til vor tid.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

A Late Quartet

A Late Quartet er en rigtig voksenfilm med gnistrende gode skuespillere i Christopher Walken, Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener og Imogen Poots.

© Filmmagasinet Ekko