Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1733
Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 19:15

Albert

En animeret opdatering af Ole Lund Kirkegaards hyldest til uregerlige drenge er sjovest, når den lader den politiske ukorrekthed herske.

Biografanmeldelse
30. aug. 2017 | 19:55

Aldrig mere i morgen

Der er glimt af gode, gamle Erik Clausen, men hans film om en sjæl efter døden er en sandkasse af sentimentalitet.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 00:58

Alice i Even­tyr­land: Bag spejlet

Fortsættelsen af Alice i Eventyrland lever desværre ikke op til forgængerens gakkeri og nonsenshistorie.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 22:41

Alien: Covenant

Den sjette Alien-film byder ikke på overraskelser, men indfanger seriens filosofiske ånd i et fornøjeligt blodblad.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 03:01

All Inclusive

Hella Joof surfer uden om folkekomediens faldgruber i en sommerferie-feelgood-film om to søstre, en mor og deres tissekoner på charterferie.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

Biografanmeldelse
01. feb. 2017 | 19:21

Alle for tre

Det tredje ranglebær i rækken er blottet for den mindste ambition om at være mere end et hurtigt fix af urin-, splatter- og mobbehumor.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

© Filmmagasinet Ekko