Anmeldelser / Biografanmeldelse

1573 - 1584 ud af 1593
Biografanmeldelse
12. sep. 2016 | 14:22

En rød løber for Asta Nielsen

Eva Tind forsøger at fremmane ”die Asta” i et bizart dødskult-portræt, der ikke har den fjerneste sans for datiden eller stumfilmdivaens talent.

Biografanmeldelse
16. mar. 2016 | 15:40

Ma ma

Spanske Julio Medem skræller de sidste lag af sin værdighed med en soap, som er selvskummende og syntetisk ud over alle bredder.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 15:55

Alvin og de frække jordegern 4 – På farten

Fjerde, fortvivlende uopfindsomme film om Alvin og de frække jordegern er alt for meget, men alligevel alt for lidt.

Biografanmeldelse
30. sep. 2015 | 14:27

Far til fires vilde ferie

Far til fire-serien bør enten moderniseres eller være gennemført nostalgisk. At forsøge sig med begge resulterer i noget argt juks.

Biografanmeldelse
12. aug. 2015 | 17:49

Pixels

I Pixels angriber Pac-Man, Donkey Kong og andre figurer fra de klassiske arkadespil Jorden. Filmen er akkurat lige så dum og håbløs, som den lyder.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 20:34

En, to, tresomt

Far til fire-instruktøren Claus Bjerre og tre unge skuespillerspirer følger nøje manualen for en improviseret dansk artfilm. Resultatet er forbløffende uerotisk og utroværdigt.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 23:07

Det er aldrig for sent

Bægeret flyder over med forcerede optrin og moraliserende lektioner i Rob Reiners komedie om kærlighed i den tredje alder.

Biografanmeldelse
30. juli 2014 | 16:00

Postmand Per – Filmen

En rigtig dårlig film kan sagtens være god underholdning. Det gælder desværre ikke for Postmand Per – Filmen, der forråder sit eget univers.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 18:16

Pompeji

Pinligt skuespil og en banal handling gør effekt-braget Pompeji til en katastrofefilm i mere end én forstand. Det er vel ikke meningen, at vi ligefrem skal heppe på vulkanen?

Biografanmeldelse
23. apr. 2014 | 17:22

Brick Mansions

Paul Walkers sidste færdigindspillede film Brick Mansions er stift spillet, ubehjælpsomt skrevet og aldeles blottet for god smag.

Biografanmeldelse
16. apr. 2014 | 16:32

Det store stile­hæf­te – krigs­dag­bo­gen

Nok har denne krigsskildring været Ungarns Oscar-kandidat, men mage til ubehagelig og hovedløs film skal man lede længe efter.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 18:58

Vå­d­om­rå­der

En ung pige roder rundt i en forsinket, anal fase i en tysk tisse/bæ-film, som sætter en ære i at være rigtig irriterende. Missionen lykkes.

© Filmmagasinet Ekko