Anmeldelser / Biografanmeldelse

2365 - 2376 ud af 2416
Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

Biografanmeldelse
12. okt. 2012 | 14:52

Ta­lent­ty­ven

Jonatan Spangs debutfilm har en vildt hysterisk historie, som desværre er drønkedeligt realiseret. Frank Hvam lyser op som jysk direktørtype.

Biografanmeldelse
25. dec. 2023 | 12:48

Anyone But You

Rom-com-historiens sløveste stridsøkse er bare en undskyldning for at vise to smukke og ofte letpåklædte skuespillere på lærredet.

Biografanmeldelse
26. okt. 2023 | 11:13

Five Nights at Freddy’s

Hverken uhyggelig eller underholdende gyserfilm fremstår som en dårlig Stephen King-pastiche.

Biografanmeldelse
23. aug. 2023 | 19:26

Cobweb

Uhyggen udebliver, og de mest elementære filmiske færdigheder svigter i et af årets gyselige lavpunkter i biografen.

Biografanmeldelse
02. aug. 2023 | 22:15

God Is a Bullet

Det virker, som om Nikolaj Coster-Waldau og Jamie Foxx er blevet kidnappet og tvangstatoveret til at være med i denne film.

Biografanmeldelse
20. juli 2022 | 12:22

Last Seen Alive

Gerard Butler rammer bunden i karrieren med en action-thriller, der er håbløst dårligt eksekveret.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 09:33

Døden på Nilen

Agatha Christie skal være woke for et ungt publikum i Kenneth Branaghs sentimentale og kedelige udgave af den belgiske mesterdetektiv Hercule Poirot.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 11:02

After We Fell

Tredje film i After-serien er et makværk om to hæmningsløst egoistiske mennesker. Det er lige så ophidsende som at få kaffe og kage hos farmor.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 19:13

Far til fire og vikin­ger­ne

Den nye Far til fire-film er børnefilmens svar på et Happy Meal, men i disse identitetspolitiske tider vil selv børnehaveklassebørn undre sig over hvidheden.

Biografanmeldelse
23. jan. 2020 | 00:15

Dolittle

Robert Downey Jr. spiller nærmest en discount-version af piraten Jack Sparrow i børnefilm, der er så usjov, at det gør ondt helt ned i storetåen.

© Filmmagasinet Ekko