Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1806
Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Biografanmeldelse
06. dec. 2020 | 22:46

De smukkeste år

I en tid præget af gråvejr og corona minder italiensk filmperle os om, hvad der er essensen af livet.

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
14. nov. 2020 | 16:32

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Brasiliansk prisvinder om knægtede kvinder er en usædvanlig og elskelig storfilm, der giver los for farver og følelser.

Biografanmeldelse
13. nov. 2020 | 19:18

The Painted Bird

Chokerende film om rædslerne i Anden Verdenskrig er en visuelt overvældende og poetisk udforskning af menneskelighed.

Biografanmeldelse
03. nov. 2020 | 07:24

Milla

Livets vibrerende skrøbelighed sejrer i fremragende australsk film om en dødsmærket teenager og hendes forhold til en pusher.

Biografanmeldelse
27. okt. 2020 | 10:54

Erna i krig

Henrik Ruben Genz forvandler Erling Jepsens skæmtsomme skrøne til en semitragisk skæbnefortælling, der fortjener at blive filmen om sønderjyske soldater i Første Verdenskrig.

Biografanmeldelse
04. okt. 2020 | 09:56

Palm Springs

Tidslommekomedie byder på fremragende skuespil og behandler alvorstunge emner med elegant humor.

Biografanmeldelse
03. okt. 2020 | 10:06

Shorta

”Jeg har aldrig set dansk action så brutal,” skriver Ekkos anmelder om intens politi-thriller, der med nuanceret blik på racisme hæver barren for den hjemlige filmproduktion.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

© Filmmagasinet Ekko