Anmeldelser / Biografanmeldelse

73 - 84 ud af 2416
Biografanmeldelse
29. jan. 2024 | 18:31

Dream Scenario

Nicolas Cage balancerer ekvilibristisk mellem at være bloddryppende morder og verdens største taber i kulsort komedie om jagten på berømmelse.

Biografanmeldelse
28. jan. 2024 | 13:48

Den græn­se­lø­se

Der er smæk for skillingen i den sjette Afdeling Q-filmatisering, som er bedre end bogen og har en skurk, der gør alle forbrydelserne værd at gennemgå.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 15:13

Frit fald

Guldpalmevinderen med absurd god Sandra Hüller i hovedrollen er en elegant blanding af hudløst ægteskabsdrama og nervepirrende krimigåde.

Biografanmeldelse
18. jan. 2024 | 11:06

How to Have Sex

Den britiske debutinstruktør Molly Manning Walker har skabt et vidunderligt ufiltreret kig ind i en ung kvindes møde med sex.

Biografanmeldelse
17. jan. 2024 | 09:34

Pot-​au-​feu: Vejen til hjertet

Frankrigs Oscar-kandidat og alle tiders kulinariske kærlighedsfilm beviser, at glæde og lidenskab kan røre publikum lige så dybt som konfliktfyldt drama.

Biografanmeldelse
05. jan. 2024 | 10:06

The Holdovers

Instruktøren bag Sideways har skabt en virkelig morsom, rasende intelligent og uendeligt længselsfuld film om en ensom kostskolelærer i 70’erne.

Biografanmeldelse
02. jan. 2024 | 13:24

May December

Uroen lurer under facaden i Todd Haynes’ fængslende drama om et ægteskab, der leder tankerne hen på Woody Allens forhold til sin ekskærestes adoptivdatter.

Biografanmeldelse
23. dec. 2023 | 17:14

The Iron Claw

Ud af den noget fjollede sport wrestling vokser i Sean Durkins hænder en klog og gribende tragediefortælling af nærmest bibelske dimensioner.

Biografanmeldelse
23. dec. 2023 | 10:17

Faldne blade

Det rørende, absurde og komisk underspillede kærlighedsdrama mellem to ensomme og hårdtprøvede arbejdere er finske Aki Kaurismäki, når han er bedst.

Biografanmeldelse
30. nov. 2023 | 13:03

The Old Oak

Ken Loach afslutter en af de største instruktørkarrierer i europæisk film med en gribende solidarisk fortælling, der vender sig imod fremmedfjendskheden i arbejderklassen.

Biografanmeldelse
29. nov. 2023 | 07:44

Maestro

Musikken binder Leonard Bernstein og hans kone sammen i en sjældent vellykket biopic, hvor Bradley Cooper bruger kontrasterne i komponisten som ledestjerne.

Biografanmeldelse
24. nov. 2023 | 16:26

Georgies verden

At en film om den trøstesløse engelske arbejderklasse kan føles så opløftende, er et lille mirakel og skyldes ikke mindst debutantskuespilleren Lola Campbell.

© Filmmagasinet Ekko