Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1700
Biografanmeldelse
11. juni 2017 | 21:05

Si­e­ra­ne­va­da

Rumænsk forvirringskomedie suger tilskueren ind i en uoverskueligt kaotisk familiesammenkomst, som man sent vil glemme.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:24

Den bedste mand

Mikkel Boe Følsgaard er himmelråbende fejlcastet som Jørgen ”Gamle” Hansen, og filmen om den aldrende bokser, der nægter at give op, er blødeste af bløde mellemvarer.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Biografanmeldelse
19. juni 2017 | 13:40

Hjertets vej

Fransk multiplot-drama om hjertetransplantation slår så stærkt, at man ikke bør set det med svagt hjerte.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 07:02

Trans­formers: The Last Knight

Femte omgang robot-tjubang er en humørforladt, dårligt eksekveret og drænende omgang ligegyldighed.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:51

Når noget slutter

Engelsk coming of old age-drama med Charlotte Rampling og Jim Broadbent er en film for sanserne og følelserne, men man skal være åben for at se dem.

Biografanmeldelse
21. juni 2017 | 23:18

Table 19

Der er kun få ægte grin i usjov og utroværdig komedie om en fest, man gerne vil gå glip af.

Biografanmeldelse
25. juni 2017 | 12:09

Mysteriet ved Slack Bay

Bruno Dumonts vidunderligt underlige farce om to meget forskellige familier ved den ildylliske Slack Bay hensætter Ekkos anmelder i en lykkelig WTF-tilstand. 

Biografanmeldelse
28. juni 2017 | 12:22

Baby Driver

Med en nærmest musicalagtig stil fornyer Shaun of the Dead-instruktøren Edgar Wright actiongenren og historien om den ekstremt dygtige flugtbilist.

Biografanmeldelse
05. juli 2017 | 09:17

At elske Pia

Daniel Borgman forlader det sfæriske drømmeunivers til fordel for en hybriddokumentar, der lever i kraft af sine hovedpersoner på Langeland.

Biografanmeldelse
06. juli 2017 | 08:56

Spider-​Man: Home­com­ing

Spider-Man er bedre end nogensinde i en veloplagt hybrid mellem superheltefilm og teenage-komedie.

Biografanmeldelse
11. juli 2017 | 12:11

En hustlers dagbog

Svensk komediedrama er blevet kaldt en ny Jalla! Jalla!, men styrken er filmens alvorlige portræt af en småkriminel skæbne i en svensk forstadsghetto.

© Filmmagasinet Ekko