Anmeldelser / Biografanmeldelse

1609 - 1620 ud af 1624
Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 12:15

Pet Sematary

Genoplivningen af Stephen Kings familiegyser giver øjeblikke med gåsehud og heftig hjertebanken, men frygten bliver ikke fast sengemakker.

Biografanmeldelse
08. apr. 2019 | 15:29

Gloria Bell

Sebastián Lelio er en af nutidens store melodramatikere, der med Julianne Moore i hovedrollen i sin nyeste film om kvindelig selvstændiggørelse forhåbentlig vil blive opdaget af et større publikum.

Biografanmeldelse
14. apr. 2019 | 10:17

Ava

Léa Mysius’ vidunderligt fotograferede debutfilm om en trettenårig piges forelskelse og truende sygdom bobler af talent og idérigdom.

Biografanmeldelse
23. apr. 2019 | 23:26

Sir

Historien og det visuelle udtryk er for poleret, men indisk drama om forbudt kærlighed lever takket være et stærkt kvindeportræt.

Biografanmeldelse
17. apr. 2019 | 16:56

The Curse of La Llorona

Endnu et kapitel skrives i The Conjuring-universet med snigende uhygge og flere øjeblikke, der får blodet til at fryse.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:55

The White Crow

Danserne er forrygende, men skuespillet er svagt i autentisk drama om sovjetisk balletlegende under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 19:10

Trans­ni­stra

Ungdomsskildring fra Europas mest oversete republik giver et hjertevarmt og naturligt indblik i unges liv langt fra Danmark.

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 23:00

Annabelle Comes Home

Tredje film i rækken om den dæmoniske dukke byder på charmerende figurer og koldsvedsfremkaldende uhygge.

Biografanmeldelse
29. juni 2019 | 21:07

Smagen af Toscana

Italiensk komedie om Toscanas køkken er grundigt farseret med filmiske floskler, men fordøjes uden mavekneb takket være en vis portion alvor.

Biografanmeldelse
03. juli 2019 | 23:26

Piazzolla – The Years of the Shark

Astor Piazzollas musik og virtuositet på scenen bærer dokumentar om tango-geniet, der vil begejstre, selv om man ikke er en kender af genren.

Biografanmeldelse
06. juli 2019 | 11:04

Mid90s

Skuespilleren Jonah Hill debuterer som instruktør med en perle om at være ung i 90’erne og indfanger tidsånden med skateboards og et stemningsmættet soundtrack.

© Filmmagasinet Ekko