Anmeldelser / Biografanmeldelse

1801 - 1809 ud af 1809
Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 12:23

Proxima

Hyldest til kvinder i rumfarten suger os ind i en fascinerende og sært gammeldags verden og får os til at mærke fysikken, men konflikten mellem arbejde og familieliv virker banal.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Biografanmeldelse
29. sep. 2020 | 17:05

Richard Jewell

Clint Eastwoods autentiske drama om en amerikansk folkehelt, der blev hængt ud i pressen, rummer en vis fascination, men er svær at blive klog på.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 19:25

Unfit: The Psy­cho­logy of Donald Trump

Dokumentar lægger den amerikanske præsident på lægebriksen, men mangler de større perspektiver og en elementær empati for patienten.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 06:17

The Craft: Legacy

Efterfølger til kultfilm om fire unge hekse er fattig på uhygge og kan slet ikke finde magien.

Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 18:20

Ju­le­man­dens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal

Dansk julefilm til hele familien byder på sød underholdning og engagerede præstationer i en meget beskeden kulisse.

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 19:59

Herself

Irsk drama om vold i kernefamilien har et så varmt bankende hjerte for moren og børnene, at det går ud over realismen og nuancerne.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 18:29

Echo

Rúnar Rúnarssons julefilm er så langt fra Love Actually, man kan komme uden at forlade december, men opnår med 56 vignetter en sakral skønhed.

© Filmmagasinet Ekko