Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2456
Biografanmeldelse
21. maj 2024 | 20:01

Fuld af kærlighed

Alle burde se Christina Rosendahls personlige og omfavnende film om alkoholens konsekvenser. For i dette land er vi alle pårørende.

Biografanmeldelse
16. apr. 2024 | 23:40

Ham­marskjöld

Mikael Persbrandt har sit livs karismatiske rolle som den idealistiske generalsekretær Hammarskjöld, der kommer til kort i supermagternes kyniske spil.

Biografanmeldelse
14. maj 2024 | 17:22

About Dry Grasses

Med et poetisk-realistisk håndelag er Nuri Bilge Ceylans skiftevis rystende og rørende antihelte-portræt som at gå igennem et menneskelivs faser på en årstidscyklus.

Biografanmeldelse
16. maj 2024 | 09:39

If – Fan­ta­si­ven­ner

Frydefuld komedie hylder vores glemte fantasivenner fra barndommen og minder os om, at vi aldrig er helt alene.

Biografanmeldelse
14. maj 2024 | 12:46

Hit Man

Richard Linklater har publikum i sin hule hånd med forrygende underholdende lejemorderhistorie og en karismatisk Glen Powell, der er på vej mod stjernestatus.

Biografanmeldelse
06. maj 2024 | 21:32

Stella. Et liv

Stærkt tysk drama beretter den autentiske historie om en jødisk jazzsanger, der blev stikker for nazisterne og har mange menneskeliv på samvittigheden.

Biografanmeldelse
08. maj 2024 | 11:23

Kingdom of the Planet of the Apes

Fræk leg med tid og en rørende hovedrolle danner det perfekte startskud til lovende ny trilogi om de kloge aber.

Biografanmeldelse
10. maj 2024 | 13:09

The Garfield Movie

Overraskende følsom amerikansk animationsfilm udforsker den dovne kats barndomssvigt, uden at det går ud over den hæsblæsende action.

Biografanmeldelse
01. maj 2024 | 20:40

The Fall Guy

Ryan Gosling giver den fuld skrue som stuntman i actionmættet metafilm, hvor referencerne lyser op i et rodet plot.

Biografanmeldelse
13. maj 2024 | 13:46

De uønskede

Ladj Lys opfølger til Les misérables er muskuløs socialrealisme, der gør kommunalpolitik til thrillerstof og viser konsekvenserne for de nederste i samfundet.

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 21:49

Respect

Aretha Franklin finder sin egen stemme og stil gennem et opgør med sin tyranniske far i sober biopic om dronningen af soul.

Biografanmeldelse
08. mar. 2024 | 11:51

Perfect Days

Wim Wenders’ fascinerende portræt af en japansk toiletrenser udvikler sig til et slående drama, der stilfærdigt vækker kraftfulde følelser.

© Filmmagasinet Ekko