Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1764
Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
21. feb. 2013 | 12:35

The Human Scale

Andreas M. Dalsgaards dokumentarfilm undersøger, hvordan vi kan undgå Blade Runner-agtig storbyfremmedgørelse. En vigtig og indimellem lidt for frelst film.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 10:10

The Hunger Games: Catching Fire

Anden del af The Hunger Games-trilogien minder så meget om seriens første film, at den mest bare er en appetitvækker inden seriens lovende afslutning.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 09:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 1

Mockingjay – del 1 stråler af talent, fortælleoverskud og æstetisk sikkerhed og gør Hunger Games-serien til en saga om undertrykkelse og frihedskamp.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 11:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 2

Fjerde og sidste del af The Hunger Games er en tilfredsstillende afrunding på et af årtiets mest populære filmserier. Den er både dramatisk, overraskende og en smule frustrerende.

Biografanmeldelse
07. apr. 2016 | 09:04

The Huntsman: Winter’s War

Chris Hemsworth giver den som øksesvingende helt i efterfølgeren til Snow White and the Huntsman, der placerer sig midt imellem et børne- og voksenpublikum.

Biografanmeldelse
30. maj 2018 | 21:47

The Hurricane Heist

Mens heltene kæmper med orkaner og forbrydere, kæmper hæsblæsende actionfilm med logikken og en tynd historie.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 09:38

The Imitation Game

Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch er brillant som plaget matematisk geni i en film, der nægter at svælge i offerfølelse, men undersøger frygten for ensomheden.

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:01

The Im­possible

Tsunami-scenen i Børnehjemmet-instruktørs nye, både intense og følsomme film bringer mindelser om landgangen i Saving Private Ryan.

Biografanmeldelse
17. okt. 2012 | 22:00

The Imposter

Dokumentarfilmen fortæller ikke alene en tankevækkende og kuriøs historie, men er også stærkt underholdende – med et plot, der næppe kunne være drejet mere dæmonisk i et af Hollywoods skriveværksteder.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The In­tern­ship

Vince Vaughn og Owen Wilson er godt selskab i komedie om moderne teknologi, der selv virker bedaget.

© Filmmagasinet Ekko