Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1764
Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 11:04

De uskyldige

Historien om en fransk sygeplejerske og en polsk nonne i efterkrigstidens Polen finder på smukkeste vis et menneskeligt åndehul imellem de store totalitære systemer.

Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:23

Skønheden i alting

Trods et stjernecast skuffer ensemblefilm med en sødsuppe af sentimentalitet, tom lommefilosofi og en tam Will Smith i hovedrollen.

Biografanmeldelse
22. dec. 2016 | 22:19

Dik­ta­to­ren

Charlie Chaplin var ikke bare et geni ud i fysisk komik. Han fremstår som en mesterlig satiriker, når Adolf Hitler parodieres som infantil megaloman.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:00

Syng

Syngende dyr i et stort talentshow skal redde koalabjørnen Buster Moons konkurstruede teater. Men til trods for læssevis af pophits og evergreens savner Syng gehør.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 09:45

Nocturnal Animals – Natdyr

Når Tom Fords film fungerer bedst, er den en kompleks psycho-thriller om begæret og bestialiteten under vores civiliserede overfalde.

Biografanmeldelse
17. jan. 2017 | 13:11

En uge og en dag

Israelsk komediedrama tager morsomme og flagrende livtag med døden, men er gribende i sit portræt af hverdagen efter et tab.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 11:39

Dancer

Ballettens bad boy Sergei Polunin kæmper med dansen som både en gave og en byrde i vedkommende dokumentarfilm.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 01:08

Silence

Martin Scorsese har skabt en fascinerende kompleks film om den ubegrænsede kærlighed og den absolutte fortabelse.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 16:08

På toppen af verden

Fransk-dansk animationsfilm tager publikum med på en opdagelsesrejse, der levendegør det ukendtes dragende natur.

Biografanmeldelse
31. jan. 2017 | 10:03

Den bedste dag i Olli Mäkis liv

Aki Kaurismäkis arvtager har skabt en yndefuld og munter finsk boksefilm, der nærmest er et spejlbillede af Martin Scorseses klassiker Raging Bull.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:56

Resident Evil: The Final Chapter

Sidste kapitel i den blodige zombiefilmserie lægger spændende ud, men drukner i ensformig action og et forudsigeligt plot.

© Filmmagasinet Ekko