Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1590
Biografanmeldelse
02. aug. 2017 | 19:03

Valerian and the City of a Thousand Planets

Trods Rihanna som strippende rumvæsen og et fantastisk univers skuffer Luc Bessons nye eventyr, fordi han overser det vigtigste element i en god blockbuster.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 13:48

Valley of Love

Isabelle Huppert og Gérard Depardieu tilbringer fem dage sammen i Death Valley i den velspillede, men kunstige Valley of Love.

Biografanmeldelse
08. mar. 2019 | 09:43

Van Gogh – Ved evig­he­dens port

Julian Schnabel bruger filmkunsten til at skildre Vincent van Goghs kunstnergeni og sårbare, psykiske tilstand.

Biografanmeldelse
02. maj 2016 | 17:41

Vejen er lang – om kvin­de­be­væ­gel­sens historie

Historisk dokumentarfilm om kvindebevægelsen er ikke et æstetisk vidunder, men den har en sjælden, handlekraftig kvalitet.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
06. maj 2014 | 19:10

Venus i pels

Polanski har lavet en film, som baseret på et skuespil, som er baseret på en bog. Meta-legen vil ingen ende tage i det pikante kammerspil, hvor manden ligner Polanski, og kvinden spilles af hans kone!

Biografanmeldelse
28. feb. 2017 | 09:43

Venus – Let’s Talk About Sex

Liderlige kvinder føler sig skamfulde, for som kvinde har man da ikke samme sexlyst som mænd? Den myte er blot en af mange grunde til, at dokumentaren Venus er et uhyre vigtigt vidnesbyrd.

Biografanmeldelse
26. juni 2017 | 23:14

Veronikas to liv

Kieślowskis skønhedsåbenbaring leger med sanserne og suger publikum ind i en mystisk fabel om, hvordan mennesker forbindes og forblændes.

Biografanmeldelse
29. maj 2014 | 10:30

Vi er de bedste!

Lukas Moodysson er tilbage på hjemmebanen – ungdomsfilmen – og resultatet er en opløftende og hyleskæg film om to pigepunkeres venskab med en kristen pige.

Biografanmeldelse
13. juni 2018 | 13:59

Vi ses deroppe

Fransk drama om Første Verdenskrig er et idioti af flotte kostumer og halvbagte idéer.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 22:06

Vice

Efter The Big Short går Adam McKay direkte efter toppen af råddenskabens isbjerg og viser, hvordan amerikansk politik og big business grisk arbejder sammen.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

© Filmmagasinet Ekko