Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1590
Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Biografanmeldelse
27. mar. 2018 | 18:52

Happy End

Måske burde vi stoppe med at dyrke Michael Haneke, der fortsætter den samme bitre og humorforladte nihilisme, mens mennesker fra alle sociale klasser kæmper for at skabe forandringer.

Biografanmeldelse
26. mar. 2018 | 11:12

Hu­le­man­den Sten

Nick Parks surrealistiske fodboldfilm, der foregår i bronzealderen, insisterer på at være sjov. Men det er den bare ikke.

Biografanmeldelse
29. mar. 2018 | 12:03

Pacific Rim: Uprising

Det er stadigvæk underholdende at se robotter og monstre slå løs på hinanden, men opfølgeren til Guillermo del Toros etter mangler mesterens visionære blik.

Biografanmeldelse
30. mar. 2018 | 00:09

TRO

Jens Loftager udforsker troens væsen i en flot og tankevækkende film om danske konfirmander og japanske terrorister.

Biografanmeldelse
12. apr. 2018 | 11:37

Midnight Sun

Amerikansk ungdomsdrama om en dødeligt syg pige har gode intentioner, men mangler modet til at konfrontere publikum med de barske realiteter.

Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 13:07

Luk solskin­net ind

Claire Denis har med Juliette Binoche skabt en forrygende spøgefuld og legesyg film om en kvinde, der er mere forelsket i tanken om kærlighed end i rækken af mænd i hendes liv. 

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 17:39

Dalida

Biopic om fransk sangikon forsøger at udforske livets kompleksitet, men man bliver immun over for de mange tragedier.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 01:23

Tully

Charlize Theron leverer med hjertevarme og isnende sarkasme en pragtpræstation som nybagt mor, der forsøger at slippe fra babygråd og bleskift.

© Filmmagasinet Ekko