Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1701
Biografanmeldelse
23. okt. 2017 | 12:31

En fan­ta­stisk kvinde

Sydamerikansk drama om en transkønnet kvinde stråler med fantastiske scener af poesi og galskab.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 14:25

Lady Macbeth

Tyk symbolik på den nordengelske hede får liv gennem titelrollens forvandling fra lillepige til glødende morderske.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 17:07

Flugten til Nice

To drenges flugt under Anden Verdenskrig fremstilles i et så rosenrødt skær, at selv kartoffelskrælning i silende regn ser hyggeligt ud.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 22:52

Den lille vampyr

En masse uforløste spørgsmål gør den computeranimerede udgave af populær børnebogsserie til en ligegyldig og kedelig oplevelse.

Biografanmeldelse
31. okt. 2017 | 13:55

Suspiria

Dario Argentos hovedværk er en åbenbaring i nyrestaureret udgave, en neonfarvet heksegyser med både snigende og eksplosiv uhygge.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 21:52

Med krop og sjæl

Ungarsk Berlinale-vinder med hjortesex og ensomme outsidere er en særling af en film, der spørger om, hvor naturbestemte vores normer er.

Biografanmeldelse
05. nov. 2017 | 11:14

Den unge Karl Marx

Raoul Peck (I Am Not Your Negro) hiver myten ude af historiebøgerne og skildrer eminent Karl Marx’ komplekse tanker om arbejderklassen gennem dragende sammenstød.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 00:24

Human Flow

Med storslåede billeder af flygtningestrømme rundt om i verden viser kunstneren Ai Weiwei krisens enorme omfang uden at angive nogen løsninger.

Biografanmeldelse
08. nov. 2017 | 23:57

Ballerina

Pigen Félicie kæmper hårdt for at opnå sin drøm, mens filmen kæmper med klichéer og en besynderlig oversættelse.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 01:02

Flat­li­ners

Medicinernes dødsleg ender som en kedsommelig, gemen gyser i Niels Arden Oplevs andet forsøg på en Hollywood-entré.

Biografanmeldelse
09. nov. 2017 | 09:47

A Bad Moms Christmas

Med overdrevne situationer og udpenslede pointer minder komedien A Bad Moms Christmas om sin usjove forgænger.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 12:01

Justice League

Til trods for en kedelig skurk giver Batfleck og hans nye venner DC’s ellers skuffende superhelteunivers et gevaldigt løft.

© Filmmagasinet Ekko