Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1668
Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 07:53

Girls Night Out

Folkene bag den nicheprægede serie Broad City forsøger at brede morskaben ud i Hollywood-komedie, men det er svært at forene de to størrelser.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 08:53

Bigfoot Junior

Det mystiske skovvæsen Bigfoot har fået en næsten helt almindelig teenagesøn i eventyrlig og energisk familiefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 11:07

Minder fra i går

Bedre sent end aldrig får japansk anime-klassiker fra 1991 om den skrøbelige barndom dansk biografpremiere.

Biografanmeldelse
03. aug. 2017 | 01:06

Kvinden fra Brest

Sidse Babett Knudsen charmerer sig igennem den autentiske historie om en fransk læge, der tager kampen op mod medicinalbranchen.

Biografanmeldelse
06. aug. 2017 | 14:39

Fortiden foran os

Belgisk debutfilm om en apatisk mor, der pludselig må tage sig af sin søn, formidler dygtigt en tyst melankoli.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 15:23

Su­per­swe­de: En film om Ronnie Peterson

Svensk Formel 1-dokumentar fortæller med retro-skønhed om den lille forskel på sejr og død. Hovedpersonen Ronnie Peterson er desværre ikke lige så fængende.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 09:14

Pa­tri­ar­ken

Familiedrama på New Zealand om generationskløften holder et stærkt tempo og bruger gys og action til at indfange publikum.

Biografanmeldelse
15. aug. 2017 | 14:38

Hjemme i verden

Forfatteren Kirsten Thorup er en levende fortæller i anonym og bedaget portrætfilm.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 23:14

Lys i mørket

Efter seks år er finske Aki Kaurismäki tilbage med en herlig film om flygtningekrisen fyldt med humor og nostalgi.

Biografanmeldelse
20. aug. 2017 | 23:37

Manifesto

Forrige århundredes store kulturmanifester udfoldes i tretten situationer med forvandlingsmesteren Cate Blanchett, der overbevisende spiller vidt forskellige figurer.

Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

© Filmmagasinet Ekko