Anmeldelser / Biografanmeldelse

1573 - 1584 ud af 1715
Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 18:04

Nye tider

Historisk drama om en forsinket kvindefrigørelse i Schweiz er charmerende, men filmen kommer også ufrivilligt til at vise, at vi har langt igen.

Biografanmeldelse
19. sep. 2017 | 11:54

Paula

Feministisk kunstnerfilm om maleren Paula Modersohn-Becker, der trodsede patriarkatet i 1800-tallet, er båret glimrende skuespil og et smukt tidsbillede.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 09:38

Paris må vente

Eleanor Coppola lever langt fra op til familienavnet med den romantiske roadmovie Paris må vente, der er en begivenhedsløs affære.

Biografanmeldelse
21. sep. 2017 | 08:31

Kingsman: The Golden Circle

Efterfølgeren til filmen om de jakkesætsklædte superspioner viser glimt af kreativ action, men den føles mest som en forlystelsespark for små børn.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 17:08

Kære far

Dokumentar om den svenske middelklasse får kant gennem angstfulde og fængende Björn, der skal tale til sin fars begravelse.

Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 03:43

Happy Death Day

Den samme dag udspiller sig igen og igen for en ung pige i original gyserfilm, der fremkalder mere latter end skræk.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 22:52

Den lille vampyr

En masse uforløste spørgsmål gør den computeranimerede udgave af populær børnebogsserie til en ligegyldig og kedelig oplevelse.

Biografanmeldelse
31. okt. 2017 | 13:55

Suspiria

Dario Argentos hovedværk er en åbenbaring i nyrestaureret udgave, en neonfarvet heksegyser med både snigende og eksplosiv uhygge.

Biografanmeldelse
29. okt. 2017 | 21:52

Med krop og sjæl

Ungarsk Berlinale-vinder med hjortesex og ensomme outsidere er en særling af en film, der spørger om, hvor naturbestemte vores normer er.

Biografanmeldelse
30. okt. 2017 | 21:51

Vold – i kær­lig­he­dens navn

Christina Rosendahl udfolder voldsramte kvinders rørende beretninger, så en klump i halsen konstant vokser. Årsagen til volden står dog hen i det uvisse.

© Filmmagasinet Ekko