Anmeldelser / Biografanmeldelse

1573 - 1584 ud af 1627
Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 13:35

Iqbal & Den Indiske Juvel

Det er svært at stå for den hjertevarme energi i tredje ombæring af børnebogsfilmatisering, der fornyr sig ved at rykke til Indien og fokusere på kultursammenstød.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 02:21

Hell Fest

En overraskende munter fejring af gammeldags slasher-film underholder uden at være rigtigt uhyggelig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2018 | 07:59

Johnny English slår til igen

Det eneste lyspunkt i den seneste undskyldning for at give Rowan Atkinson en fed check er Emma Thompsons parodi på premierminister Theresa May.

Biografanmeldelse
17. okt. 2018 | 19:33

Halloween

Principielt er der noget fattigt over de evindelige sequels og reboots, men David Gordon Green leverer varen med stram og subtil uhygge.

Biografanmeldelse
24. okt. 2018 | 10:33

Mads Holger – til farvel

Søsterens filmede farvel er en ærlig og respektindgydende nekrolog over den kontroversielle forfatter, satiriker og lapsede københavnerfigur, der tog sit eget liv.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 17:34

Som­mer­fug­le­ne

Der er eksploderende høns og bittersøde søskendefølelser i tyrkisk komediedrama, der sejrer med absurd humor og hjertevarm forsoning.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 09:35

Peddersen og Findus – Findus flytter hjemmefra

Mødet mellem animation og live-action er alt andet end velfungerende i filmatisering af folkekær fortælling om Peddersen og Findus.

Biografanmeldelse
06. dec. 2018 | 09:37

Engle går i hvidt

Modig kinesisk independentfilm skildrer korruption og kvindeundertrykkelse med en stærk fortælling om overgreb på unge piger.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 10:15

Mortal Engines

Sci-fi-dystopi for det unge publikum er til tider medrivende, men de flotte scenerier kæmper med rustent forudsigelige personer.

© Filmmagasinet Ekko