Anmeldelser / Biografanmeldelse

1873 - 1884 ud af 1936
Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

Biografanmeldelse
15. aug. 2016 | 21:54

Weiner

Portrættet af den amerikanske borgmesterkandidat Anthony Weiner, der sendte nøgenbilleder af sig selv, er en morbidt fascinerende katastrofefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2021 | 20:05

Were­wolves Within

Sam Richardson er en superb fornøjelse i munter gyserkomedie, der underholder fra start til slut og slukker tørsten for varulvehungrende filmfans.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 18:07

What If

Romantisk komedie udforsker ”kan mænd og kvinder være venner”-tematikken med en fejlcastet Daniel Radcliffe og en kedsommelig konklusion.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

What Maisie Knew

Følsom film med fantastisk barneskuespillerpræstation er dette årtis Kramer mod Kramer.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 12:17

What We Do in the Shadows

Sjældent er gennembidte arterier, mord, kister og blodpøle blevet skildret så sjovt som i newzealansk horror-mocukmentary, der vises i Cinemateket i april.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 23:34

When the Bough Breaks

Rugemorsdrama vil gerne være en iskold og erotisk thriller, men ender som en flad og fjollet omgang rod.

Biografanmeldelse
11. apr. 2016 | 16:09

Where to Invade Next

Dokumentarfilmens storartede cirkusdirektør er blevet mere mild med alderen, og til tider er Michael Moores rejse gennem Europa gribende.

Biografanmeldelse
26. maj 2015 | 16:17

While We’re Young

Fyrrerne er de nye tyvere i Noah Baumbachs vittige og glaserede generationskomedie om at gå eftertrykkeligt i ungdom.

© Filmmagasinet Ekko