Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1578
Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 00:40

Det vilde pæretræ

De eksistentialistiske betragtninger føles indimellem programmatiske, men tyrkiske Nuri Bilge Ceylan har stadig et unikt blik for kløften mellem drømmene og den faktiske realitet.  

Biografanmeldelse
10. maj 2019 | 12:26

Sorry to Bother You

Racesatiren er udisciplineret i prægtig farvelade af en debutfilm, der er et festligt bekendtskab fuld af absurd komik.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 23:50

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon som vaskeægte detektivhistorie er en tilforladelig metervare, der er sukkerhyper nok for de mindste, nørdet nok for de indviede og uhøjtidelig nok for de andre.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 18:32

Miss Bala

Catherine Hardwickes karriere startede forrygende med Thirteen og Twilight, men hendes forsøg på at skabe en ny actionhelt falder til jorden med et brag.

Biografanmeldelse
05. maj 2019 | 18:48

Five Feet Apart

Døden lurer i enhver berøring i stærk ungdomsfilm om to forelskede teenagere, som lider af sygdommen cystisk fibrose.

Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 19:14

Sunset

László Nemes’ overmodige efterfølger til mesterværket Sauls søn bærer som et postkort fra en forsvunden æra på en morbid fascination, men intrigerne drukner i mystik.

Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 11:55

Usynligt hjerte

Dansk debutant tegner et skiftevis brutalt og kærligt generationsportræt af fortabte, unge mennesker, der så hjertens gerne vil elske og elskes.

Biografanmeldelse
02. maj 2019 | 12:27

Stalker

Isabelle Huppert morer sig med underholdende overspil, men psykologisk drama om moderbinding har for lidt historie og for meget staffage.

Biografanmeldelse
01. maj 2019 | 18:50

Long Shot

Handlingen er urealistisk, men med charme, komik og to verdensstjerner i hopla underholder Hollywood fra det romantiske hjørne.

Biografanmeldelse
30. apr. 2019 | 12:41

Battle

Norsk dansedrama underholder med charmerende skuespilpræstationer, et cool undergrundsmiljø og dansesekvenser af høj kvalitet.

© Filmmagasinet Ekko