Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1796
Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

Biografanmeldelse
03. sep. 2020 | 10:30

Lassie kommer hjem

Generationers kærlighed til filmhistoriens mest elskede hund skal genopdages i moderne version, som dog er mere kikset end kærlig.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 20:59

Rejsen til Utopia

Illusionerne knuses varmt og humoristisk med et brag, når en instruktør og hans familie kæmper for at realisere et klimavenligt liv.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 19:36

The New Mutants

Trods en omskiftelig tilblivelse leverer den sidste del af X-men-universet solid action og godt skuespil af stjernefrøet Anya Taylor-Joy.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Biografanmeldelse
31. aug. 2020 | 17:52

Sy­stem­bry­der

Helena Zengel leverer en skræmmende overbevisende præstation som det niårige problembarn i tysk Berlinale-vinder, hvor realismen går gennem marv og ben.

Biografanmeldelse
26. aug. 2020 | 20:25

La belle époque

Fransk komedie om evig kærlighed er en tilsukret trasketur med uelegante påfund og anstrengte forviklinger.

Biografanmeldelse
23. aug. 2020 | 08:02

Tenet

Christopher Nolans tidssprængende spion-thriller er film i sin reneste form og så overrumplende ambitiøs, at man næsten glemmer at trække vejret.

Biografanmeldelse
20. aug. 2020 | 18:36

Mysteriet om Henri Pick

Folkelig fransk komedie leger raffineret med litteraturen og kærligheden i en gådefuld historie om ophavet til en succesroman.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 20:18

Sum­mer­land

Feministisk drama om forbudt kærlighed mellem kvinder går overbevisende til kamp mod forstokket børnesyn i England under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
19. aug. 2020 | 07:50

Bull

Råt, men usentimentalt sydstatsdrama viser mødet mellem en ensom teenagepige og en pensioneret bull-rider, så det føles helt autentisk.

© Filmmagasinet Ekko