Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1796
Biografanmeldelse
28. sep. 2014 | 13:51

Fa­san­dræ­ber­ne

Den romantiske hævn er benzinen i jagten på forbrydelsens element. Andet besøg i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q er markant bedre, mere raffineret og dystert drevent fortalt end Kvinden i buret.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 23:22

Last Christmas

Bag den julepyntede overflade er sukkersødt komediedrama intet andet end en tom hyldest til George Michaels musik.

Biografanmeldelse
03. okt. 2020 | 10:06

Shorta

”Jeg har aldrig set dansk action så brutal,” skriver Ekkos anmelder om intens politi-thriller, der med nuanceret blik på racisme hæver barren for den hjemlige filmproduktion.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 13:30

Apo­ca­lypse Now: Final Cut

Fyrre år efter premieren rammer Apocalypse Now stadig som en diamantkugle i hjernebarken, og med den nye version når Francis Ford Coppola så tæt på sin oprindelige vision, som det er muligt at komme. 

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 20:02

Greenland

Der er ikke meget samfundssind i katastrofefilm, hvor Gerard Butler skider på alt og alle for at beskytte sin familie mod en altødelæggende komet.

Biografanmeldelse
04. okt. 2020 | 12:09

Sandheden

Japanske Kore-eda rykker til Paris for at udforske forholdet mellem børn og forældre på fremmed territorium, men Catherine Deneuve løber med filmen som feteret diva. 

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 10:12

Skam­me­rens datter

Første del af Skammer-serien slås med et par børnesygdomme, men imponerer som dansk fantasy på internationalt niveau.

Biografanmeldelse
22. jan. 2019 | 20:25

Skam­me­rens datter 2: Slangens gave

Filmatisering nummer to af Lene Kaaberbøls ungdomsserie er fængslende med et ambitiøst eventyrunivers og dragende skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Biografanmeldelse
03. nov. 2020 | 07:24

Milla

Livets vibrerende skrøbelighed sejrer i fremragende australsk film om en dødsmærket teenager og hendes forhold til en pusher.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 09:30

Jagten

Jagten er et brag af et comeback for Thomas Vinterberg, der med Mads Mikkelsen i hovedrollen skaber en stærk identifikation med den uskyldigt forfulgte.

© Filmmagasinet Ekko