Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1714
Biografanmeldelse
31. dec. 2019 | 12:45

Les misérab­les

Eksplosivt drama fra berygtet Paris-forstad skildrer overraskende nuanceret sammensmeltningen af godt og ondt på et sted overladt til sig selv af staten.

Biografanmeldelse
03. jan. 2019 | 22:48

Bumblebee

Den sjette film i Transformers-serien hæver niveauet og skaber et vidunderligt varmt forhold mellem den gule Autobot og en ensom teenager.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Biografanmeldelse
02. dec. 2015 | 15:59

Under sandet

I hans tredje film falder alt på plads for Martin Zandvliet, der med førsteklasses filmhåndværk og en suveræn Roland Møller stiller skarpt på en ubeskrevet dansk krigsskamplet.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 13:30

Apo­ca­lypse Now: Final Cut

Fyrre år efter premieren rammer Apocalypse Now stadig som en diamantkugle i hjernebarken, og med den nye version når Francis Ford Coppola så tæt på sin oprindelige vision, som det er muligt at komme. 

Biografanmeldelse
04. dec. 2019 | 09:23

Knives Out – var det mord?

Agatha Christies drilske ånd hviler over amerikansk whodunit-film, der underholder med et stjernecast, men knækker over på midten.

Biografanmeldelse
18. dec. 2019 | 01:34

Moth­er­less Brooklyn

Der er lige dele noir-nostalgi og kærlighedserklæring til New York, når skuespilleren Edward Norton i sin anden film som instruktør fører os ind i en sag om korruption i 1950’ernes slumrenovering.

Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

Biografanmeldelse
17. feb. 2015 | 09:42

Whiplash

En jazz-film klippet som en actionfilm med Oscar-værdigt skuespil får chefredaktøren til at bryde ud i spontan jubel i biografen.

© Filmmagasinet Ekko