Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2416
Biografanmeldelse
24. jan. 2023 | 22:17

Aftersun

Mesterlig skotsk debutfilm forvandler far og datters charterferie til et sanseligt erindringsværk, som skaber små menneskerystelser og viser det ordinære, der former os.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 11:02

After We Fell

Tredje film i After-serien er et makværk om to hæmningsløst egoistiske mennesker. Det er lige så ophidsende som at få kaffe og kage hos farmor.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 10:18

After Yang

Mesterligt og dybt bevægende fremtidsdrama viser, hvordan sorg får mennesker til at klamre sig til uanselige minder, der betyder alverden for dem.

Biografanmeldelse
17. dec. 2018 | 06:24

Ága

Drama fra et af de mest afsidesliggende steder på planeten er en gribende beretning om sorg og syndsforladelse, der formidabelt fortælles med billedsymbolik og drømmelogik.

Biografanmeldelse
09. juli 2015 | 10:01

A Girl Walks Home Alone at Night

Hyperstiliseret, iransk vampyrdrama om outsiderkærlighed er en vådslikket fuckfinger til censurpolitiet i Mellemøsten.

Biografanmeldelse
14. feb. 2013 | 00:00

A Good Day to Die Hard

Retro-action er blevet en ny subgenre, men det kræver et bedre manus og mere humor, førend vi giver os hen til Bruce Willis’ rynkede og skaldede helt med vom.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 23:17

A Hard Day’s Night

Den første Beatles-film står distancen, fordi den er en ret realistisk skildring af hverdagen for John, Paul, George og Ringo, mens begejstringen voksede til psykotiske højder.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

Biografanmeldelse
10. maj 2022 | 11:20

A Hero

Asghar Farhadis iranske drama om antihelt er fængende som en thriller og hudfletter begavet en tid, hvor fortællinger fabrikeres og sælges.

Biografanmeldelse
10. feb. 2020 | 22:13

A Hidden Life

Terrence Malick lykkes endelig med at give sit spirituelle filmsprog om menneskets relation til kosmos en stærk historie, som taler til vor tid.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
21. juli 2021 | 14:52

Ainbo – Amazonas’ vogter

Efter i generationer at have fået fortalt hvidvaskede historier om indianere og inuitter er det befriende med et andet blik, men peruansk-hollandsk film er halvhjertet.

© Filmmagasinet Ekko