Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 396
Serieanmeldelse
06. juni 2018 | 12:12

Rig 45

Trods gode præstationer løber Viaplays svenske whodunit-thriller ombord på en olieboreplatform hurtigt tør for gas.

Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Serieanmeldelse
09. maj 2018 | 22:56

Greyzone

Birgitte Hjort Sørensen leverer måske karrierens bedste præstation i kidnapningsdrama, der byder på en psykologisk nuanceret og nervepirrende duel mellem skurk og offer.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

Serieanmeldelse
26. mar. 2018 | 14:16

Trust

Danny Boyles tv-serie fortæller spektakulært og slående, men også med ujævne toneskift historien om kidnapningen af verdens rigeste mands barnebarn.

Serieanmeldelse
25. mar. 2018 | 21:11

Liberty – afsnit 5

DR’s prisværdige forsøg på at gå nye veje endte desværre i et altmodisch voodoo-melodrama om hvid dekadence og hedonisme, der er en foræring til modstanderne af ulandshjælp.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

© Filmmagasinet Ekko