Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 407
Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 16:34

Når støvet har lagt sig

Ambitiøs DR-serie om små skæbner i terrorens store spil er fyldt med sympatiske intentioner, men kunne lære noget af de gamle grækere.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 11:39

Penny Dreadful: City of Angels

Natalie Dormer imponerer med en herligt overdreven præstation, men spinoff-serie om racekrig i englenes by er ikke radikal nok.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 08:08

Kalifat

Nervepirrende svensk spændingsserie byder på stærke karakterer og viser en grum verden med radikalisering og terror.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 05:45

What We Do in the Shadows – sæson 2

Man dræber ikke en vampyrserie med hvidløg, men med magelighed. Der er dog stadig dødbidergrin at hente i den skæve HBO-serie.

Serieanmeldelse
20. apr. 2020 | 16:46

Store Lars

Lars Hjortshøj lader sig inspirere af sine Klovn-venner, men de pinlige situationer i hans Viaplay-serie er hverken troværdige eller sjove.

Serieanmeldelse
19. apr. 2020 | 17:55

Better Things – sæson 4

Pamela Adlons selvironiske serie bliver bedre for hvert kapitel af historien om den enlige mor, der forsøger at jonglere børn og venskaber, karriere og seksualitet.

Serieanmeldelse
18. apr. 2020 | 23:10

The Innocence Files

Fremragende Netflix-dokumentarserie forener stærke historier om at få frikendt uskyldigt dømte med en konstruktiv kritik af det amerikanske retssystem.

Serieanmeldelse
14. apr. 2020 | 15:22

Run

Hovedpersonerne i romantisk komedieserie onanerer på skift i et tog, men der er ingen kemi mellem de to ulidelige mennesker på flugt.

Serieanmeldelse
13. apr. 2020 | 11:12

Killing Eve – sæson 3

Med morbid humor, makabre mord og fabelagtige skuespilpræstationer er serien om en kvindelig psykopat lige dele underholdende og kvalmefremkaldende.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 21:46

World on Fire

Vor tidsånds politiske korrekthed og angst for at krænke fører til et mylder af fejl og mangler i britisk melodramaserie om Anden Verdenskrig.

© Filmmagasinet Ekko