Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 276
Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

Serieanmeldelse
21. jan. 2018 | 08:56

High Main­ten­ance – sæson 2

En katastrofe a la Trump sætter den empatiske potdealer på overarbejde i New York-serien, der byder på sjældne karakterer i selv et stadigt mere progressivt tv-landskab.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
11. dec. 2017 | 16:15

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9

Larry David kommer haltende i gang, men så turneres en fatwa suverænt, og en storslået musical-finale slutter sæsonen af med schwung.

Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

Serieanmeldelse
18. okt. 2017 | 14:48

Rick and Morty – sæson 3

Tidens sjoveste animationsserie blander platheder og eksistentialisme i ny sæson, der med svimlende humor sender familien i terapi.

Serieanmeldelse
25. sep. 2017 | 22:39

Trans­par­ent – sæson 4

Serien om den jødiske familie fra Los Angeles fortsætter med at være banebrydende for, hvordan man kan behandle komplekse emner som angst og transkønnethed.

© Filmmagasinet Ekko