Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 336
Serieanmeldelse
11. apr. 2017 | 15:46

Veni Vidi Vici

Endelig svensk-dansk kvalitetshumor, og Thomas Bo Larsen har aldrig været bedre i rollen som kunstfilminstruktøren, der bliver degraderet til porno.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

Serieanmeldelse
24. maj 2017 | 01:57

Twin Peaks: The Return – afsnit 1-4

Kultseriens genkomst er mere David Lynch, end man havde turdet håbe – og fuldt på højde med hans bedste værker. 

Serieanmeldelse
27. maj 2017 | 00:05

House of Cards – sæson 5

Mørket breder sig, men spændingen er ikke lige så intens som i tidligere sæsoner af serien, der ellers har fået ny aktualitet med magtskiftet i Det Hvide Hus.

Serieanmeldelse
09. juni 2017 | 20:46

Mr. Robot – sæson 2

Der er chokerende plot-twists i anden sæson om den psykisk ustabile hacker. Men serien er bedst, når den fortæller om ensomhed og samvittighedskvaler.

© Filmmagasinet Ekko