Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 358
Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Serieanmeldelse
08. okt. 2019 | 15:20

Batwoman

Det nye skud på stammen i superheltefranchisen Arrowverse starter med underholdende, men noget selvhøjtidelig girl power.

Serieanmeldelse
21. okt. 2019 | 16:41

Modern Love

Kærligheden sprudler i storbyen i munter antologiserie, men skildringen af minoriteter virker bedaget.

Serieanmeldelse
01. nov. 2019 | 12:13

Ramy

Ramy Youssefs selvbiografiske dramedy om at være ung muslim i USA er fængslende underholdning med stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
23. nov. 2019 | 09:03

Vakuum

Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.

Serieanmeldelse
08. dec. 2019 | 21:14

Tinka og Kon­ge­spil­let

TV 2’s eventyrlige julekalender om halvnissen Tinka byder på masser af magi, et charmerende persongalleri og samfundsrelevans.

Serieanmeldelse
25. dec. 2019 | 19:33

The Con­fes­sion Killer

Henry Lee Lucas tilstod mere end 100 mord, men effektiv Netflix-miniserie viser faren ved at lade sig fortrylle af en seriemorder.

Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Serieanmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Serieanmeldelse
04. aug. 2016 | 00:41

Difficult People – sæson 2

Det kræver spidsede ører og dyb viden om popkultur at følge med i Julie Klausner og Billy Eichners grumme turbokomik. Men belønningen er spandevis af grin.

© Filmmagasinet Ekko